ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ «ΑΤΤΙΚΟΝ»: «Δεν θα γίνουμε χειροκροτητές της κυβερνητικής πολιτικής» - Κινητοποίηση με αφορμή την επίσκεψη του Π. Πολάκη

Με συνθήματα ενάντια στην κυβερνητική πολιτική υποδέχτηκαν οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ» τον Παύλο Πολάκη, αναπληρωτή υπουργό Υγείας, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο νοσοκομείο την Τρίτη 14 Φλεβάρη.

Σε μια επίσκεψη-σόου ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας βρέθηκε στο «ΑΤΤΙΚΟΝ» που υποφέρει από οξυμένα προβλήματα που διαχρονικά δημιουργούν οι εφαρμοζόμενες πολιτικές, για να εγκαινιάσει τη νεολειτουργούσα ΜΕΘ Παίδων, τιμώντας τους «ευεργέτες εφοπλιστές».

«Τα σόου, οι φιέστες και οι κοινές ομιλίες με εκπροσώπους των εφοπλιστών δείχνουν τη στρατηγική σύμπλευση της κυβέρνησης με τη ΝΔ στον κοινό τους δρόμο για νοσοκομεία-επιχειρήσεις με τους ασθενείς πελάτες και τους εργαζόμενους σκυφτούς, εξαντλημένους και λεηλατημένους. Οι άνθρωποι της κυβέρνησης, των επιχειρήσεων και λοιποί πρόθυμοι μπορούν να μαζεύονται πίσω από κλειστές πόρτες και να στήνουν επικοινωνιακά παιχνίδια εγκαινιάζοντας μονάδες χωρίς προσωπικό, χωρίς υποδομές. Οι εργαζόμενοι του "Αττικού" των ράντζων, του εξουθενωμένου προσωπικού, των απλήρωτων γιατρών, των κλειστών κλινών ΜΕΘ, των κλειστών χειρουργικών αιθουσών, που αντιδράσαμε σήμερα σε μια συμβολική κινητοποίηση και ο λαός της περιοχής δεν θα γίνουμε χειροκροτητές της κυβερνητικής πολιτικής. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να ξεκουμπιστούν οι επιχειρήσεις από την Υγεία, για μαζικές προσλήψεις, για γενναία χρηματοδότηση από τον κρατικό προϋπολογισμό, για αποκλειστικά δημόσια δωρεάν Υγεία», σημείωσε ο Γιώργος Σιδέρης, ειδικευόμενος γιατρός και μέλος του ΔΣ Σωματείου Εργαζομένων.