ΠΑΜΕ: Λεωφορεία από την Αττική για την αντιΝΑΤΟική διαδήλωση στη Θεσσαλονίκη στις 24 Ιούνη

Για τη συμμετοχή των συνδικάτων της Αττικής στην αντιΝΑΤΟική διαδήλωση της Θεσσαλονίκης το Σαββάτο στις 24 Ιούνη, τα πούλμαν των συνδικάτων θα αναχωρήσουν από τα εξής σημεία:

Στις 6 π.μ. από το πάρκινγκ του ΣΕΦ (σταθμός ΗΣΑΠ Φαλήρου):

Σωματεία και εργαζόμενοι από τους κλάδους Μετάλλου, Τύπου - Χάρτου, Χημικής Βιομηχανίας, Οικοδόμων, των εργαζόμενων στο ξύλο, στις αστικές συγκοινωνίες, των ναυτεργατών, λιμενεργατών, οδηγών φορτηγών, ναυτιλιακών υπαλλήλων, Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής, Τουρισμού και Επισιτισμού, εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, ΟΤΑ παράρτημα Πειραιά, λογιστών Πειραιά, Δημόσιας και Ιδιωτικής Εκπαίδευσης, Δημόσιας Υγείας, Ιδιωτικής Υγείας Αθήνας και Πειραιά, εργαζόμενων στο χρηματοπιστωτικό και στις ασφαλιστικές εταιρείες, επιτροπής μισθωτών δικηγόρων.

- Στις 6 π.μ. από το πάρκινγκ του ΟΑΚΑ, στη λεωφόρο Κύμης (σταθμός ΗΣΑΠ Ειρήνης): Σωματεία και εργαζόμενοι από τους κλάδους Φαρμάκου, Ιματισμού - Δέρματος, Ενέργειας, οικοδόμων, ηλεκτρολόγων, μισθωτών - τεχνικών, εργαζομένων στις αερομεταφορές, Τηλεπικοινωνιών, Ταχυδρομείων και Ταχυμεταφορών, Τουρισμού - Επισιτισμού, λογιστών Αθήνας, ΟΤΑ, Δημόσιας Εκπαίδευσης, Δημόσιας Υγείας, εργαζόμενοι σε ΑΕΙ - ΤΕΙ - Έρευνα και ΟΒΣΑ.

Τα ραντεβού των συνταξιουχικών οργανώσεων για τα ίδια σημεία θα δημοσιευτούν την Παρασκευή 16 Ιούνη.

- Στις 6 π.μ. από το δημοτικό πάρκινγκ Ελευσίνας: Σωματεία και συνταξιουχικές οργανώσεις των Δήμων Ελευσίνας, Ασπροπύργου, Μεγάρων.

- Στις 6 π.μ. από το Άγαλμα Μεταλλωρύχων του Λαυρίου: Τα σωματεία του Εργατικού Κέντρου και των συνταξιούχων του Λαυρίου.

- Στις 6 π.μ. από το Ταχυδρομείο του Γέρακα: Εργαζόμενοι και συνταξιούχοι από την περιοχή των Μεσογείων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι συμμετοχές των διαδηλωτών δηλώνονται στα σωματεία τους και στις συνταξιουχικές οργανώσεις τους.